Priser och avgifter

ridavgift blue
Vad ryms i ridpriset?

Ridpriser

  • Junior 45 min (0 – 25 år) ≈ 177 kr/lektion
  • Junior 50 min (0 – 25 år) ≈ 205 kr/lektion
  • Senior 50 min (26 – 99 år) ≈ 246 kr/lektion
  • Specialgrupp 60 min ≈ 282 kr/lektion

Avgiften faktureras terminsvis och betalas i förskott. Vill du delbetala din avgift så ska ridskolechefen kontaktas via mejl för överenskommelse om avbetalningstid. Vid påminnelse av utebliven betalning debiteras en administrativ avgift på 50kr/per påminnelse och därefter stängs elev av från fortsatt undervisning om betalning uteblivit efter påminnelsens förfallodag.

Det brukar vara ca. 18 lektioner på höstterminen och ca. 22 lektioner på vårterminen. Antalet lektioner varierar för de olika ridgrupperna pga. röda dagar och andra aktiviteter.

Medlemsavgift

  • Junioravgift (0 – 18 år) – 400 kr
  • Senioravgift – 450 kr
  • Familjeavgift – 1000 kr

Medlemskap är obligatoriskt för att delta i föreningens aktiviteter, och där ingår försäkring som gäller resorna till och från ridskolan, samt under tiden du är där. Medlemsavgiften betalas en gång per år, och faktureras i januari-februari eller för ny medlem i samband med första ridavgiften. Genom att du blir medlem så blir du också delägare i klubbens hästar samt allt annat som hör till Svedens Ponnyklubb. Med detta följer också ett ansvar att arbeta ideellt i klubbens verksamhet. 

Arbetsinsatser som kommer att krävas av dig är att hjälpa till i cafeterian, vara funktionär vid tävlingar/evenemang, städa och ordna så att både gården och klubblokalerna är trivsamma och välkomnande för alla. Årligen sker det också olika typer av försäljningar där alla ridande ska dra sitt strå till stacken. 

Vill du lösa familjemedlemskap så använd ett av de fakturanummer familjen fått och var noga med att ange vilka som ska ingå i familjen. Nya familjemedlemmar måste anges med fullständigt personnummer. (övriga fakturor makuleras)

Ridavgift och medlemsavgift betalas till:

Bankgiro 5614 – 5683, Svedens Ponnyklub

Uppsägning av ridplats

Som nybörjare på din första termin har du två (2) veckors uppsägningstid och därefter fyra (4) veckors uppsägningstid. Återbetalning av resterande avgift sker när du lämnat uppgift till vilket konto pengarna ska återföras. Uppsägningen ska ske skriftligt (det går bra via e-post). Om du måste sluta av hälsoskäl gäller inte uppsägningstiden om du kan visa upp läkarintyg.


Senast uppdaterad: 2023-12-21

Författare:

Skip to content