Medlemsförmåner

Tidningen Häst & Ryttare

Svenska Ridsportförbundet har skapat en medlemstidning som heter ”Häst & Ryttare” (1 tidning/hushåll). Tidningen är till för att främja medlemmarnas intressen, att inspirera och öka kunskapen.

Tidningen är kopplad till medlemsregistret och Svedens Ponnyklubb uppdaterar medlemsregistret kontinuerligt. Om det är så att Du inte får tidningen hemskickad, vänligen kontakta klubben så ordnar vi det. Obs! Kom ihåg att anmäla ny adress om du flyttar så att du kan få tidningen till din nya adress.

Interna tävlingar

Svedens Ponnyklubb arrangerar återkommande klubbmästerskap (KM) i hoppning och dressyr, och även en del andra tävlingar för klubbens medlemmar.

Du kan antingen rida din egen häst, eller låna en av ridskolan.

För att få tävla lokala tävlingar och uppåt med ponny och häst måste man ha grönt kort. På våra klubbtävlingar kommer det nu behövas ett lila kort för att få tävla i tävligsklasserna. Lila kortet är en enklare variant på grönt kort.

Senast uppdaterad: 2022-06-15

Författare: