Anläggningskort – priser

Tävlingsryttare i FaRS/SPK (gäller även om du är icke tävlande medlem)

OBS, helår gäller kalenderår 1 jan – 31 dec, dvs inte från datum som anläggningskortet löses. Terminskort gäller från 1/1 – 30/6 respektive 1/7 – 31/12.

• Helår, en häst 2.900 kr
  • Helår, flera hästar 3.360kr
  • Vår- eller hösttermin, en häst 1.750 kr
  • Vår- eller hösttermin, flera hästar 2.100 kr

Tävlingsryttare för annan klubb än FaRS/SPK (medlemskap är dock obligatoriskt på anläggningen)

• Helår, en häst 3.400 kr
  • Helår, flera hästar 3.860 kr
  • Vår- eller hösttermin, en häst 1.950 kr
  • Vår- eller hösttermin, flera hästar 2.300 kr

Man kan inte rida andras hästar på sitt anläggningskort, utan det gäller egen häst/hästar. Dvs ridhuskortet följer hästen(arna).

Medryttare till häst(ar) får använda löst anläggningskort.

Ridbiljetter för enstaka tillfällen (min 5 st) 600 kr, läggs i brevlåda i något av ridhusen. Skriv namn och datum på biljetten.

Bankgiro
Ridhusbolaget Svedens Gård i Falun AB BG 5266-7011. OBS att avgiften ska betalas innan ridning på anläggningen sker. Kontroller kommer att utföras. Vid inbetalning, ange i vilken av klubbarna du är medlem.

Viktigt!
Ridhuskort samt ridhusbiljetter skall betalas på Ridhusbolaget Svedens Gård i Falun AB BG 5266-7011. OBS! Ertappas ryttare med att inte ha anläggningskort eller ha erlagt avgift/biljett för enstaka ridpass kan ryttaren stängas av från anläggningen. Har du frågor om ridavgifter/anläggningskort kan du kontakta någon representant för klubbarna.

Senast uppdaterad: 2023-12-27

Författare: