Återanmälan höstterminen -23


För att vi ska hinna planera höstens ridgrupper behöver vi redan den 31 maj få svar på om du har för avsikt att fortsätta rida. När du har svarat att du har för avsikt att fortsätta rida så kommer det en återanmälningsfaktura på 400kr. På höstens lektionsfaktura är återanmälningsavgift avdragen. Återanmäler gör du genom att maila klubben på info@svedens.se eller på kontoret direkt till någon av personalen.

Vi kommer som vanligt att behöva ändra lite i våra ridgrupper så förflyttning kan komma att ske men vi försöker så gott vi kan att uppfylla era önskemål om dag och tid.

Det ekonomiska läget har blivit tuffare för alla och så också för ridskolan med ökade kostnader på foder, spån, el mm. Falu Kommun stöttar föreningar ekonomiskt med elstöd och extra bidrag för att vi ska kunna driva verksamheterna utan att behöva höja priser för våra deltagare men det är idag lite ovisst om detta kommer att räcka utan att vi ändå kommer att behöva öka avgiften med några % till hösten.

Något alla kan göra för att priserna inte ska hamna i läget där man inte har råd att rida själv eller låta sitt barn rida är att vara med och stärka klubbens kassa med de försäljningar som anordnas. Klubbens ekonomi är för dagen i balans utan att vi har behövt äska ytterligare stöd från kommunen men detta kan också vända fort om våra hästar blir halta eller sjuka på annat sätt, så försök att fortsätta vara smittsäker när du är här på Sveden genom att alltid ha gjort klädbyte om du också vistas i andra stall.

Med förhoppning om att du vill fortsätta rida hos oss på Svedens Ponnyklubb hälsar jag en bra 1 maj helg och uppmanar också till värme och soldans!

Marika Schön


Skip to content