Hoppa till sidans innehåll

Tävling 28-29/3


Nu har det blivit dags att boka pass inför tävlingen i mars. Det är ett bra tillfälle för att lära känna andra medlemmar och stötta klubben. För alla hästintresserade så är det en värdefull och lärorik möjlighet till att fördjupa sina kunskaper - en gratis teorilektion där man kan kolla hur hästen rör sig, kommunikationen mellan häst och ryttare och hur tävingen fungerar om man inte har tävlat tidigare. Kom och ha roligt!

 

Klicka på länken för att komma till bokningsschemat. Lösenordet är svedensponnyklubb .

 

Tävling 28-29/3

 

 

Förutom bokningsschemat behövs det ett helt gäng "små myror". Att vara myra innebär att du är mellan 7 -12 år och hjälper till med att leverera protokoll från domaren, öppna porten för de tävlande samt att allmänt hålla det fint på tävlingsplatsen.

 

Som myra bär du en fin väst, du får fika/mat under tävlingsdagen samt också en ny erfarenhet över att vara tävlingsfuntionär. Passen är 2 tim långa så vi behöver många myror. Skriv upp dig på listan i nya stallet.

 

 

Lite mer infromation finns här: Funktionärsinfo

 

Om du har funderingar angående schemat eller behöver hjälp med att avboka/boka om ett pass, skicka mejl till This is a mailto link.

Uppdaterad: 25 FEB 2020 20:44 Skribent: Miklós Tarján
E-post: Adressen Gömd

Anslagstavla 

 

svedensponnyklubb 

 

Öppen grupp

 

Endast Medlemmar


Postadress:
Svedens PK - Ridsport
Svedens Gård 28
79196 Falun

Kontakt:
Tel: 02325430
E-post: svedensponnyklubb@sv...