US - Ungdomssektionen

Svedens Ponnyklubb har en ungdomssektion, US, som drivs helt och hållet av klubbens ungdomar.

Tanken bakom US är att få medlemmarna på klubben att känna sig välkomna, och att alla har rätt att vara med!

Vad gör US?

US håller i en del aktiviteter för att skapa gemenskap i klubben. Några exempel på aktiviteter med god respons från deltagarna är spökvandring, pizzakväll och rykttävling.

US köper även in lite utrustning till hästarna om det skulle behövas, och är ibland med och sponsrar med pengar till större inköp som görs till klubben. Till exempel har US köpt in schabrak, borstar och vattenhinkar till alla hästarna under de senaste 3 åren!

Uppdaterad: 24 NOV 2019 22:06 Skribent: Marcus Myhr

Bokningsscheman

Kom ihåg att logga in på hemsidan om du är medlem. Klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

svedensponnyklubb

Öppen grupp