Erik & Emrik

Erik & Emrik Högkvalitativt Gårdskött och Lantbruk ställer upp som sponsorer till Svedens Ponnyklubb.

• När vi köper kött från Erik & Emrik och uppger ”SPK” mellan för och efternamn (exempel, Stefan SPK Göransson) så går 5% av köpesumman till Svedens Ponnyklubb i form av produkter.

• När vi köper lådan ”sjättedels nöt ej paketerad” så får vi 10% i reda pengar efter 6 lådor. Även här skall det anges ”SPK” mellan för och efternamn.

• Stöd Svedens Ponnyklubb genom att beställa en låda med fläskkött redo för grillen. För varje såld låda får Svedens PK 40kr i produkter inför tävlingarna i Mars. Lådorna innehåller 3 kg av Flintastek, karréskivor, kotletter och sidfläsk. Kostar 400kr. Skriv upp beställning på listan i stallet.

Grisarna har fötts upp frigående ute sommartid och inomhus i vinter med tillgång till rastgård.

Alla dessa köp kan göras via deras hemsida www.erikochemrik.se

Erik & Emrik Högkvalitativt Gårdskött och Lantbruk har också sponsrat med en sadel till Kammen

Uppdaterad: 04 MAJ 2021 19:50 Skribent: Miklós Tarján