Hoppa till sidans innehåll

Priser och avgifter


 Ridpriser

 

  • Junior 50 min (0 – 25 år) - 170 kr/lektion
  • Senior 50 min (26 - 99 år) - 210 kr/lektion
  • Specialgrupp 60 min - 235 kr/lektion

 

Avgiften faktureras terminsvis och betalas i förskott. Vill du delbetala din avgift så ska ridskolechefen kontaktas via mejl för överenskommelse om avbetalningstid. Vid utebliven betalning skickas en påminnelse och därefter stängs elev av från fortsatt undervisning om betalning uteblivit efter påminnelsens förfallodag.

 

Det brukar vara ca. 18 lektioner på höstterminen och ca. 22 lektioner på vårterminen. Antalet lektioner varierar för de olika ridgrupperna pga. röda dagar och andra aktiviteter.

 

 

Depositionsavgift för stallskötsel

 

En depositionsavgift på 1000kr kommer debiteras alla ridande från 18 år och äldre, denna avgift betalas sedan tillbaka när man har haft sin stalltjänst. Du ansvarar själv för att mejla kontoret när du gjort dina 5 pass och uppger då också ett konto som pengarna ska återbetalas till.

 

 

Medlemsavgift

 

  • Junioravgift (0 – 18 år) - 300 kr
  • Senioravgift - 350 kr
  • Familjeavgift - 800 kr

 

Avgiftshöjning (fr.o.m. 2022)

 

  • Junioravgift (0 – 18 år) - 350 kr
  • Senioravgift - 400 kr
  • Familjeavgift - 900 kr

 

Medlemskap är obligatoriskt för att delta i föreningens aktiviteter, och där ingår försäkring som gäller resorna till och från ridskolan, samt under tiden du är där. Medlemsavgiften betalas en gång per år, och faktureras i januari-februari eller för ny medlem i samband med första ridavgiften. Genom att du blir medlem så blir du också delägare i klubbens hästar samt allt annat som hör till Svedens Ponnyklubb. Med detta följer också ett ansvar att arbeta ideellt i klubbens verksamhet. 

 

Arbetsinsatser som kommer att krävas av dig är att hjälpa till i cafeterian, vara funktionär vid tävlingar/evenemang, städa och ordna så att både gården och klubblokalerna är trivsamma och välkomnande för alla. Årligen sker det också olika typer av försäljningar där alla ridande ska dra sitt strå till stacken. 

 

Vill du lösa familjemedlemskap så använd ett av de fakturanummer familjen fått och var noga med att ange vilka som ska ingå i familjen. Nya familjemedlemmar måste anges med fullständigt personnummer. (övriga fakturor makuleras)

 

  

Ridavgift och medlemsavgift betalas till:

Bankgiro 5614 - 5683, Svedens Ponnyklub

 

  

Uppsägning av ridplats

 

Som nybörjare på din första termin har du två (2) veckors uppsägningstid och därefter fyra (4) veckors uppsägningstid. Återbetalning av resterande avgift sker när du lämnat uppgift till vilket konto pengarna ska återföras. Uppsägningen ska ske skriftligt (det går bra via e-post). Om du måste sluta av hälsoskäl gäller inte uppsägningstiden om du kan visa upp läkarintyg.

Uppdaterad: 07 JUN 2021 19:45

Anslagstavla 

 

Postadress:
Svedens PK - Ridsport
Svedens Gård 28
79196 Falun

Kontakt:
Tel: 02325430
E-post: svedensponnyklubb@sv...