Hoppa till sidans innehåll

Inför 2020

27 NOV 2019 16:35
Förändringar i ridgrupperna
  • Skapad: 27 NOV 2019 16:35

Hej alla ryttare!

 

Tiden går fort när man har roligt och när man har mycket att göra sägs det, och det kan jag skriva under på i båda fallen.

Det har varit hektiska första månader på min post som ridskolechef med både tråkigheter och en massa roligt. Jag börjar nu få lite kläm på verksamheten och den stora utmaningen som jag tror ni alla vet är att lyfta klubben från en stor ekonomisk svacka till en förening med en så pass god ekonomi så att nya hästar/utrustning kan köpas in samt att få pengar över till löner och renovering/förbättring av lokaler samt hagar. Terminen går nu mot sitt slut och det är hög tid med grupplanering av vårterminen 2020.

 

Klubben har nu utökat antalet hästar och kan då på detta sätt erbjuda fler att rida och fler ridande är ett måste för att ridskolan ska gå ihop. För att vi ska få en så bra verksamhet som möjligt kommer vi att behöva flytta om lite i grupperna både för att skapa plats till nya elever men också skapa mer homogena grupper både vad det gäller ålder och ridkunskap.  Med det låga hästantalet har vi varit tvungna att låta hästarna jobba färre timmar per dag men de har då istället fått arbeta sju dagar i veckan. Den nybörjargrupp som rider på söndagar kommer att flyttas till en annan dag för att ge våra älskade ridskolehästar en vilodag per vecka. Tiderna för ridande på Tisdagar kommer att ändras med 15 minuter senare starttider.

 

Vi kommer att påbörja detta pussel med tid och dagbyten under v 49 och jag hoppas att ni förstår att detta är ett måste för att Svedens Ponnyklubb ska överleva. Naturligtvis kommer vi att göra allt för att det ska bli bra för alla som måste göra byten.

 

Ni som vet med er att ni bytt email adress var vänlig att maila klubben om detta så att våra register i IdrottOnline hålls uppdaterade och att vår fakturering av medlemsavgifter/ridavgifter kan skötas på ett smidigt sätt

 

 

Med vänlig hälsning

Marika Schön

Ridskolechef

Skribent: Miklós Tarján
E-post: Adressen Gömd

Anslagstavla 

 

Postadress:
Svedens PK - Ridsport
Svedens Gård 28
79196 Falun

Kontakt:
Tel: 02325430
E-post: svedensponnyklubb@sv...